Arganolie er genvejen til skønhed

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Trends inden for skønhedsprodukter har det med at komme og gå, men én, der virkelig har slået igennem og har formået at forblive populær, er arganolie. Arganolie startede som et produkt, der især blev brugt af de kendte, hvilket hurtigt gjorde det udbredt, og siden er det blevet et af de mest anbefalede produkter til håret, hudpleje og fugtgivende formål. Fordi det er blevet så populært, kan man efterhånden også købe det rigtig mange steder, men kvaliteten er forskellig. Derfor kan det være lidt svært at finde rundt i, hvor man egentlig får noget for pengene, og hvor man bliver snydt. Derfor har jeg her en anbefaling til, hvor du kan få arganolie, og desuden hvad jeg bruger det til.

 

Hair4All

Først og fremmest kan det klar anbefales at handle arganolie hos Hair4all.dk. Hair4All forhandler nemlig Cosmos Co, som har sin egen arganplantage i Marokko, hvor de kan kvalitetstjekke produkterne, så der hverken bliver fortyndet med andre produkter eller sjusket med produktionen. Cosmos Co leverer altså den mest naturlige og dermed bedste olie, man kan få, og som har en række gode virkninger.

 

Hår, hud og mere

Nogle af disse virkninger vil jeg beskrive her. Først og fremmest kan arganolie bruges til at pleje huden. Den er både god til at holde huden fugtig, og så kan den dæmpe irritationer efter barbering, bumser og så videre. Den er desuden god til at give huden den naturlige glød, som ellers er så svær at opnå. Foruden hudpleje kan arganolie også bruges i håret. Det kan bruges som balsam og til at style håret på en meget naturlig måde, så du ikke skal bekymre dig om din hovedbund eller dit hårs sundhed. Slutteligt kan Arganoil også anbefales som kur til håret, hvis du oplever, at det er lidt tørt. Du bruger det blot som en slags massageolie i hovedbunden og lader det sidde natten over.

Posted in: Arganoil