Det skal holdes rent og pænt

By:

Når moden nu dikterer skæg, og man som jeg er en slave af moden, så må jeg dække mit barneansigt med et skæg. Der var stærkt delte meninger om det, men jeg er en af dem, som følger moden næsten slavisk. Jeg vidste med det samme, at der med sikkerhed var en masse regler, som skulle overholdes og følges, for at man ikke skulle ligne Chewbacca fra Starwars.

Udstyret i orden

Så snart jeg kastede mig ud i skægvækstens ædle kunst, gik jeg også i gang med at undersøge, om der var specielle forhold, jeg skulle være opmærksom på, når det kom til skægpleje. Det var lidt overvældende, men til alt held så landede jeg på hair4all.dk. De havde alt, jeg skulle bruge, fra det engelske og det italienske marked. Det var lige, som jeg tænkte mig – balsam og olier med forskellige elementer til at holde skægget blødt og behageligt. Det skal jo også trimmes, og dertil fandt jeg hurtigt ud af, at jeg skulle bruge kamme, børster og en speciel saks, det er nemlig forbudt under alle omstændigheder at se ud som om, skægget ikke er trimmet og lækkert.

Mange remedier

Jeg kunne se på alle de forskellige sider, jeg var inde på, at der skulle være et startkit, der har alt, som jeg kunne få brug for til starten af plejen, og det ville være med til at holde skægget rent, trimmet og samtidig sikre, at det var fugtigt og ikke kom til at ligne spaltet hår. Når du vasker dit hår, ja så skal du også vaske skægget, ja faktisk fandt jeg ud af, at du skal vaske skæg oftere, end du vasker hår. Men jeg er heldig, for hos hair4all kan jeg få alt fra shampoo og balsam til kamme og andre remedier til gode priser og med gratis levering, som sikrer, jeg kan få alle de produkter, som jeg har brug for og lidt til. Det skader jo ikke at se godt ud, og det hjælper, når det ikke koster en mindre formue.

Posted in: Skægpleje