Råd til hår, der bliver fladt

By:

Jeg er næppe den eneste, der har det her fine hår, der nemt bliver fladt og kedeligt at se på. Det ligger jeg ned på toppen af hovedet, og det gør, at der ikke er en frisure, der holder, lige meget hvad jeg gør. Jeg var efterhånden ret træt af det, for jeg vil bare rigtig gerne have et stort, flot og fyldigt hår, som ikke kun var pænt, lige når jeg havde sat det eller været i bad.

Der er råd at finde

For mig er det helt i orden af være en lille smule forfængelig. Jeg går, som de fleste andre nu om dage, op i mit udseende, og det betyder rigtig meget for mig. Men det flade hår har en tendens til at ødelægge resten. Jeg blogger selv en del om alt mellem himmel og jord, det, der lige optager mig i hverdagen, ting, der sker i mit liv, eller lækre tasker, jeg gerne vil eje.

Samtidig kan jeg godt lide at læse andres blogge også, for der er rigtig meget inspiration at hente på igen alt mellem himmel og jord. I min jagt efter nye, spændende blogs, jeg gerne ville følge, fandt jeg http://grooming4you.dk, som er en blog, der som navnet antyder, handler om grooming. Men mest af alt hår. Rigtig spændende læsning om pleje og brug af produkter, og jeg tænkte, at her kunne jeg finde inspiration til noget, der ville passe til mig også.

Billigt og godt på nettet

Ud over at blive bekræftet i, at grunden til, at der findes mange forskellige slags shampoo er, at der findes mange forskellige hårtyper, så fandt jeg ud af,at gode produkter til håret er noget, der kan købes meget billigere på nettet end hos frisøren. Hos hair4all.dk viste det sig også, at de havde et rigtig stort udvalg af shampoo, herunder en volumenshampoo fra Moroccanoil med arganolie, der plejer håret.

Ikke kun er deres varer til spotpriser, men det er samtidig alle de kendte mærker, du finder derinde. Forsendelsen er lynhurtigt, så der gik ikke lang tid, før jeg kunne teste min nye shampoo. Nu har jeg brugt den i et stykke tid, og det er snart tid til at bestille en ny. For det bliver denne her, jeg skal have igen, for den hjælper virkelig til at løfte mit hår, som slet ikke bliver fladt og kedeligt, som det gjorde før. Den dufter også rigtig godt, så det er bare med til at løfte oplevelsen til et højere niveau.

Posted in: hair4all