Sådan fik jeg styr på skægget

By:

For mig har skægpleje altid fyldt meget. Jeg har en kraftig skægvækst, og det betyder også, at jeg har brug for at holde det ved lige. Jeg er nemlig ikke vild med, når jeg ser sjusket ud, og derfor går jeg meget op i, at mit skæg har den rigtige længde og er renligt. Jeg vil dog heller ikke fjerne skægget helt, så derfor gik jeg for nylig på jagt efter et sted, hvor jeg kunne finde de rigtige produkter.

Klik ind og læs mere om skægpleje, og find en lang række produkter, som kan være relevante for dig.

Jeg har altid følt, at det var mandigt, når jeg havde skæg. Det har dog også haft sine ulemper, at jeg altid har skullet pleje og passe det, så det ikke blev for langt. Samtidig har jeg altid været en smule forfængelig, og mit skæg har derfor skullet passe til resten af mit look.

Jeg har prøvet mange ting med mit skæg, men da jeg fandt de rigtige produkter, blev det pludselig meget nemmere at overskue det. Først og fremmest fandt jeg en række produkter hos webshoppen hair4all, som kunne holde mit skæg ved lige. Det startede egentlig primært som hygiejneprodukter, så jeg altid kunne sikre mig, at der ikke sad snavs og skidt i skægget.

Jeg fandt dog ud af, at webshoppen havde et stort udvalg af produkter, som også kunne gavne mig. Fx fandt jeg specielle trimmere, som kunne give mig præcis den længde på skægget, som jeg gerne ville have. På den måde kan jeg roligt sige, at jeg havde en god oplevelse ved at besøge siden.

Mange har spurgt mig, hvad der pludselig er sket med mit ansigt, og det skyldes udelukkende, at jeg nu har helt styr på mit skæg. Det er jeg den dag i dag rigtig glad for.

Posted in: Skægpleje