Skæg er på mode

By:

Jeg troede fejlagtigt, at jeg kunne slippe for at bruge så meget tid på pleje, hvis jeg bare fulgte moden og lod skægget gro, men jeg blev klogere, det er næsten hurtigere at lade være med at gro skægget og så fortsætte med at barbere sig om morgenen inden arbejdet. For jeg har da måttet indse, at det er både dyrere, og der er mere arbejde i skægpleje, i takt med at fuldskægget fik frit løb

Skal det være, så lad det være

Jeg vidste slet ikke, hvor meget jeg skulle beskæftige mig med mit nye skæg, men jeg har altid levet efter princippet, at har man sagt A, så må man også sige B, så da jeg først havde valgt at gro mit skæg, så ville jeg bestemt beholde det i en periode. Min kone var ikke sen til at indskærpe, at jeg skulle sørge for at pleje skægget, så jeg ikke lignede en lazaron. Jeg er ikke den store haj ud i plejeprodukter, så jeg spurgte min kone, hvor jeg skulle finde produkter til at pleje selvsamme skæg.

Hun købte et starterkit til mig, og jeg kom godt i gang med at pleje dett og holdt skægget i faste rammer. Hver dag skal vildfarne hår holdes nede, og der skal vaskes og plejes med nærende olier og med balsam, som du plejer langt hår.

Det er faktisk sjovt at pleje

Jeg har altid grinet af mine døtre, når de plejer deres hår med medikamenter i timevis, men efter jeg har groet et prægtigt skæg, har jeg selv fået smag for det. Min kone købte mine produkter på hair4all.dk, og jeg har da siden købt mange af deres fantastiske produkter. Jeg har i dag sakse, kamme og børster til at holde skægget rent og pænt, og jeg har flere forskellige slags olier og balsamtyper, som hjælper med at holde mit skæg smukt og velduftende. Jeg kunne ikke finde på at handle andre steder end hos hair4all.dk, deres priser, kundeservice og kvalitet er i særklasse, og det er let at finde flere superlativer at sætte på deres forretning, hvis du har lyst til det.

Posted in: Skægpleje